Tekeningen V42
AP in 3 D
Deze tekening geeft een 3 D beeld van de AP.









Klik op de tekening om hem te vergroten.
Indeling en zij aangezicht van de V42
Hier rechts de tekeningen van de V42 standaard zoals deze in de folder getoond worden. De indeling van de AP wijkt af van de standaard uitvoering. De grootste wijzigingen betreft de voorhut en toilet, de twee persoons hut van de charter uitvoering en de stuurboordsbakkist. De voorhut is wat kleiner geworden (van 2.30 mtr naar 2.10 mtr), het bed is wat lager en de gewonnen ruimte is bij het toilet en de hangkast gekomen.

Klik hier voor een uitvergroting van de standaard indeling van de V42.

De wand tussen de voormalige charterhut en de bakskist is plusminus 15 cm verplaatst naar voren. De charterhut is nu internet cafe en de bakskist is nu werkruimte. De werkruimte is via het internet cafe bereikbaar. In deze ruimte alle technische installaties, een klein werkbankje en opslag van alle gereedschap. Via de werkruimte kan een luik geopend worden wat in de kuipbank verborgen ligt.Het internet cafe bevat een linksys en aansluitingen voor een printer.

Klik hier voor de gedetailleerde dek lay-out van de V42.

Klik hier voor het zijaangezicht.
Orginele tekeningen V42 van Dick Koopmans
Hiernaast de plattegrond van de V42 in de charter uitvoering. Dit is de uitgangsbasis geweest voor de AP.


Klik op de tekening om hem te vergroten.

Hiernaast de plattegrond van de V42 in de standaard uitvoering. Het verschil zit in de badkamer. De charter heeft daar een twee persoons hut en de standaard heeft de uitgebreide badkamer.

Klik op de tekening om hem te vergroten.