Poezen
Kosjka, Skipio en Popov 28-01-2014

Zo het is alweer een tijdje geleden, maar beloofd is beloofd, hier de eerste fotootjes van ons poesen trio.

Zodra broer en zus in het pand kwamen vluchten ze achter de keuken en kroop Skipio (roepnaam Skippy inmiddels) achter de dubbele wand. Popov zat ergens tussen de koelkast en de muur. Ondanks het feit dat ik dacht alles goed afgesloten te hebben. Na enige tijd de keuken maar afgebroken en beide gevangen en naar de studeer kamer gebracht om te wennen.Daarna Chiel (onze aannemer) gevraagd om de keuken en de badkamer katten proof te maken en dat is gelukt.

Hier beneden Popov nog is z'n super bange fase....Hier beneden zijn we nog in de veilige handen van Zwerfkatten Rijnmond, een van de mooiste organisaties in Rotterdam.Ook Kosjka moest nog wel even wennen aan het jonge stel, maar nu heeft ze er wel vrede mee, laat zich niet meer van haar etensbakje zetten....En ze zijn inmiddels een jaar later helemaal thuis, spelen, bengelen, puberen kortom leiden een echt (lui) katten leven...Skippy.....PoppeltjeBinnenkort meer, veel meer fotoos van het tuig.....
Klus en Kosjka 14-12-2012
Al meer dan 16 jaar wordt ons leven vergezeld door broer en zus poes, eigenlijk poezen met een hoofdletter. Beide zijn geboren in 1996 als broer en zus en min of meer op een boerderij op een van de Zuid Hollandse eilanden. Dit voorjaar is Klus, onze rode kater (jeweet wel) op bijna 16 jarige leeftijd overleden. Dit is mij niet mee gevallen want je hecht je wel aan zo'n beestje. Waren behoorlijk beroerde weken.

Op dit moment is zuslief, Kosjka nog in goede (slaperige) vorm. Er ontbreekt echter herrie in huis, dus hebben we het stomme plan opgevat om weer twee nieuwe kleine katten het huis in te halen. Het is de bedoeling dat dat ergens in januari 2013 gaat plaats vinden.

De bedoeling is de nieuwe poesjes hier een beetje te gaan volgen met kleine verhaaltjes en vooral veel foto's.

Als hommage aan Klus en Kosjka hieronder een paar foto's,Bovenstaand Klusje vorig najaar, nog in vol ornaat...Broer en zus op de bankKosjka bij de radiator....